O nama

Ovaj blog predstavlja podršku sajtu www.virtuelnimentor.com koji je namenjen: preduzimljivim ljudima, preduzetnicima, odgovornim vlasnicima biznisa – poslodavcima, menadžerima, brižnim roditeljima i mladim ljudima, svima koji žele da izgrade uspešnu životnu i poslovnu karijeru, od izbora zanimanja, srednje škole i fakulteta
do izbora svog polja i načina rada za sticanja prihoda u skladu sa sopstvenim sklonostima (interesovanja) i sposobnostima.

Blog i sajt su mesto okupljanja iskustva i mladosti radi utvrđivanja ličnih mogućnosti važnih za razvoj karijere svakog pojedinca.

Oko sajta je koncetrisano nekoliko stotina godina životne i radne prakse kroz originalno rešenje za (samo)procenu ličnih potencijala ljudi.

Na sajtu možete da utvrdite svoja i lična svojstva bliskih ljudi i projektujete sliku kakvi želite, treba da budete, a kakvi jeste, spoznate ključne lične karakteristike bitne za razvoj karijere, čijim poboljšanjem možete da učinite pozitivne promene i napredak u poslovnom, porodičnom i društvenom životu.

Na ovom blogu bloga možete pratiti tekstove o korišćenju vremena, ciljevima, karijeri, bogatstvu, planiranju, menadžmentu, liderstvu, timskom radu…

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.11_1134]
Rating: +1 (from 1 vote)
Be Sociable, Share!