Prepoznajte svoje adute

 

 

„Zanemarvanje svojih snaga (= aduta), i fokusiranje na slabosti je neodgovornost prema sebi samom. Suočavanje sa svojim adutima je način da lične mogućnosti (= potencijale) i ostvarite.

 

 

Mnogi od nas smatraju da je suština naših aktivnosti u tome da radimo na svojim slabostima i nekako ih pretvorimo u prednosti?

Snage, prirodne sklonosti, a ne retko i i aktivnosti, koje doprinose našem blagostanju gotovo da su zanemarene, i to samo zato što nam previše energije odazi na prevazilaženje slabosti“, napisao je Markus Bakingam, britanski pisac, motivacioni govornik i poslovni savetnik.

Mi smo razvili sopstveni upitnik, koji ukazuje na to u čemu su Vaše snage (aduti). I u čemu ih možete pronaći.

Do sada su hiljade ljudi to učinili!

 

Izvršite samoprocenu na adresi www.virtuelnimentor.com i za svega 2.480,00 dinara dobićete na svoju e-mail adresu dve stranice izveštaja koji će Vam omogućiti da radite na sebi, napredujete i postignete uspeh koji god posao radili. Osim izveštaja, za taj novac kupujete i pravo na razgovor putem skype-a do 60 minuta.

 

OBAVEZNO NA KRAJU UPITNIKA POPUNITE SVA POLJA

UKLJUČUJUĆI SVOJU E-MAIL ADRESU!

 

Slobodan Ivošević (61), Stariji Mentor

 

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 0 (from 0 votes)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>