“Mapa” putovanja kroz život – od talenata do bogatstva

Nema većeg dobročinstva nego kad pomognete čoveku da napreduje u životu!

Do našeg bloga stižete tragajući za odgovorima na važna životna pitanja koja niste dobili na drugim mestima.

Dolazite nam sa svih 5 kontinenata, iz 175 mesta, u potrazi za saznanjima o: učenju i znanju, iskustvima drugih, vođenju ljudi, mogućnostima zapošljavanja-zarađivanja i finansijskoj nezavisnosti, upravljanju sobom (životom i karijerom), samospoznavanju i samorazvoju, izboru škole i zanimanja …

Drugi rečima: tragate za pravim principima življenja, koji omogućavaju napredak i uspeh u životu. Mi smo te principe “otkrili” posle 47 godina života i 25 godina radnog iskustva. Zato sada i možemo da Vam damo odgovor na mnoga od pitanja koja “guglajući” postavljate.

Dakle:

 

– Pošto nas u zvaničnim školama ne uče životnim principima i pravilima, posle ih učimo u školi života, dok vreme prolazi! Zato nudimo da na vreme uložite u sebe i nabavite POSTER: mapa putovanja kroz život, kojom možete sebi “kupiti” ¼ stoleća, tako što nećete gubiti vreme koje je pred Vama.

– Nekada je i malo mnogo. Za svega 5 evra, ili 485 dinara, nabavkom mape puta kroz život postajete pokrovitelj, i možete pomoći bližnjima do kojih Vam je stalo da saznaju za večite životne istine na jednom mestu, slikom i u sažetom obliku.

– Za iznos pokroviteljstva, od nas dobijate POSTER: mapa putovanja kroz život (u jpg formatu), po kojoj se biva delotvoriji i uspešniji u poslovnom, porodičnom i društvenom životu. Uz poster besplatno dobijate još i pdf knjigu o karijeri: PRONAĐI SEBE – UPRAVLJAJ SOBOM!

– Svake nedelje dva puta Vam poklanjamo nove tekstove koji podržavaju mapu životnog puta. Za 422 dana postojanja, 61.335 puta je pregledan sadržaj našeg i Vašeg bloga. Time su posetioci potvrdili važnost iskustva za život u maksimalno mogućem finansijskom i duhovnom blagostanju.

Postajući pokrovitelj pomažete da se još studioznije posvetimo misiji širenja korisnih iskustava i znanja najvećem mogućem broju ljudi da napreduju u životu. Istovremeno postajete misionari dobre volje – pomažete svojim bližnjima koje volite da napreduju u životu i karijeri.

 

Iznos pokroviteljstva možete poslati na sledeće račune:

 

1.)  485 dinara, iz Srbije (opštom uplatnicom u poštama i/ili bankama):

 

primalac: ppf Ivošević i kćeri

broj računa: 310 – 0400100069863 – 35

svrha uplate: Poster: mapa putovanja kroz život

 

2.)  5 evra deviznih, iz inostranstva (u bankama):

 

EUR, CAD, USD, AUD, CHF, JPY, SEK, GBP, DKK, NOK

IBAN broj računa: RS35310043130000467003

SWIFT: CONARS22

 

Uz svoje ime i prezime, na uplatnici navedite i svoju e-mail adresu da bismo Vam nakon uplate isporučili mapu sa principima putovanja kroz život.

Ako želite da budete sigurni u isporuku svog poster i knjige, pošaljite nam obaveštenje da ste uplatili iznos pokroviteljstva i na e-mail

adresu: virtuelnimentor@virtuelnimentor.com

 

Kontakt za dodatne informacije:

 

mobtel. 064 11 53 055

e-mail: virtuelnimentor@virtuelnimentor.com

 

Vaš Virtuelni Mentor

 

VN:F [1.9.11_1134]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.11_1134]
Rating: +1 (from 1 vote)
“Mapa” putovanja kroz život - od talenata do bogatstva, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>